• gastronomie_01
  • gastronomie_02
  • gastronomie_03
  • gastronomie_04
  • gastronomie_05
  • gastronomie_06
  • gastronomie_07
  • gastronomie_08
  • gastronomie_09

Kaart

In zijn keuken werkt Roland met natuurlijke en streekgebonden producten.Als chef – kok staat hij  altijd onder stoom . Hij staat alleen achter het fornuis en kookt met verse ingrediënten. Om alles vlot te laten verlopen meunkeuze bij reservatie doorgeven, vanaf 6 personen aanbevolen.

 Een   frisse start:  
 Slaatje met spekjes en Everbeekse   hoevekaas 14
 Pastei van het huis met frisse   salade 13
 Gandaham en meloen vergezeld van  een fris slaatje 15
 Of everzwijnham met slaatje   (seizoen)    
 Huwelijk van garnaaltjes en salade 17
     
 Soepen.    
 Dagverse soep    5
 Romige kreeftensoep 10
 
Warme   voorgerechten.
Wijngaardslakken 11
Scampi met room en tomatenblokjes 17
Huisgemaakte garnaalkroketten. 18
Huisgemaakte kroketten van   Everbeekse hoevekaas 16
 
De   zee en de rivier
Forel uit ons aquarium volgens uw   keuze:
– gebakken met champignons  19
– gebakken met amandelen 19
– gebakken op de wijze van de   molenaar 19
– gestoomde forel met blonde Ename 19
Staartvis met pepersaus 25
Paling met groene kruiden 26
Gebakken zeetong 26
 
Het   vlees.
Tournedos volgens uw keuze: natuur of    
pepersaus, champignons of Provençaalse wijze 22
Boutje van konijn met   seizoengarnituur 25
Lamsnootjes met boontjes   (min.  2 personen) 26
Brakelhoen in rode wijn saus 24
Brakelhoen geflambeerd met  Balegemse jenever en Brydelham 24
     
Nagenieters
Gebak van de dag 7
Pannenkoek 6
Geflambeerde pannenkoek (min . 2   pers) 12
Zabaglione (min. 2 personen) 10
Roomijs van het huis:    
     –   Vanille 6
     –   Dame Blanche 7
     –   Coupe Brésilienne 7
     –   Coupe met vers fruit 9
     –   kinderijsje 4