• gastronomie_01
  • gastronomie_02
  • gastronomie_03
  • gastronomie_04
  • gastronomie_05
  • gastronomie_06
  • gastronomie_07
  • gastronomie_08
  • gastronomie_09

marktmenu – maandmenu

Valentijn menu

Mouse van gerookte forel en verse zalm met citrusvruchten en Balsamico azijn

Consommé van ossenstaart met aromaten en oude sherry

Eendenborst met rode wijnsaus en venkelzaad

Huisgemaakt vanille-ijs geflambeerd met Cointreau

menu aan 45 € (van 9 tot 16 februari)

 

Maandmenu .

Slaatje met ham van everzwijn

Soep van pastinaak

Brakelhoen geflambeerd met Balegemse jenever en gegratineerde aardappelen,

Geutelingen met een sabayon van Ename dubbel

Menu aan 43 € ,de gerechten zijn ook apart verkrijgbaar

Verkrijgbaar in februari uitgezonderd van 9 tot 16 februari

Gelieve het menu te bestellen voor het geheel van de tafelgenoten

Van maandag- tot donderdagavond serveren wij een marktmenu:  3 gangen, 25 € , enkel op reservatie Bij allergie graag vermelding bij reservatie